HAKKIMIZDA

Maneviyatlılar (Spiritüeller) DerneÄŸi, Dünya'da ve baÅŸta Türkiye'de, birlik ve bütünlüÄŸü oluÅŸturmak, iyiliÄŸin, sevgi ve barışın hakim olmasını saÄŸlamak üzere, Türkiye'de Ä°stanbul merkezli olarak kurulmuÅŸ bir Anadolu Misyonudur. Hakikati dil, inanç, ırk ayrımı olmaksızın herkese ulaÅŸtırmak, zulüm gören herkese ve herÅŸeye yardım etmek, iyi insan hasletleri ile doÄŸaya, hayvana, insana, koÅŸulsuzca sevgi, merhamet, saygı, sabr, hayr-yardım, tevazu, fedakarlık sunarak iyiliÄŸi yaymak en temel vazifemizdir.

Bu amacı yerine getirmek üzere hayr-yardımlarda bulunarak ihtiyaç sahibi kimselere el uzatmakta, doÄŸanın daha yaÅŸanır olmasını saÄŸlayacak giriÅŸimlerde bulunmakta, farkındalık oluÅŸturmakta ve bu konuda projelerde bulunmaktayız yanı sıra hayvan haklarının da savunuculuÄŸunu yürütmekteyiz. Hakikatin insanlığa ulaÅŸması ve birlik bütünlüÄŸün saÄŸlanması maksadı ile gerek dijital ve yazılı olarak platformlarda kiÅŸilere ulaÅŸarak gerekse seminerler, konferanslar ile toplumun bilincinin artırılması faaliyetlerini yürütmekteyiz.

​

Bunun yanı sıra, öncülük yaparak hem Dünya'da hem Türkiye'de ilk defa olarak Spiritüel Bilimler isimli bir dal geliÅŸtirilerek, parapsikoloji, beyin, metafizik üzerine deneysel çalışmalar yürütülmektedir. Hülya Kavuzlu, ilk defa sistemli ve deneysel bu iÅŸleyiÅŸin dışında, yenilikçi bir yaklaşımla spiritüalizme yeni bir anlayış getirerek, ''post-spiritüalizmi'' kurmuÅŸtur.

​

Bu kutlu yolda tüm iyilik insanları ile birlikte bu vazifeyi yürütüyor olmak isteÄŸimizdir. Yol hak yolu, hakikat yoludur. Ne mutlu bu yolda buluÅŸanlara bu yolda can cana olanlara...

Selam Selam ve Sevgiyle

VÄ°ZYON

Dünya'daki tüm insanların, birlik ve bütünlük içinde olması, hakikate ulaÅŸması, hepimizin kardeÅŸ olduÄŸunu yeniden hatırlayarak tüm dünyaya sevgi ve barışın hakim olması.

MÄ°SYON

Dünya'da, Türkiye'de Ä°stanbul merkezli olarak kurulmuÅŸ bir Anadolu Misyonudur. Bu misyon, hakikati insanlığa ulaÅŸtırmak ve dünyada barış ve sevginin hakim olmasını saÄŸlayarak, dil, inanç, ırk ayrımı olmaksızın tüm insanlığı kardeÅŸlikte bir etmektir.

SPRÄ°TDER

Maneviyatlılar DerneÄŸi olarak Ä°yi Ä°nsan Ol'mak özelliklerini insalara hatırlatmak üzere yola çıkmış bulunmaktayız. Bu özellikler; doÄŸaya, hayvana, insana koÅŸulsuz sevgi ve merhamet duyarak, saygı ile her an hayr ve yardımı tevazu içinde sabrın erdemi ile karı feda ederek yapmaktır.

BÄ°RLÄ°K OLALIM

SPRÄ°TDER olarak, uzman kiÅŸiler aracılığı ile toplumun tüm kesimlerinin sosyal, ruhsal, kiÅŸisel, kültürel, bilimsel geliÅŸimlerini saÄŸlamak için konferans, kongre, sempozyum, panel, gezi, kamp, açık oturum, forum, fuar, sergi, kermes, konser, araÅŸtırma, inceleme, etüd, anket, seminer vb. toplantılar, her türlü bilimsel, eÄŸitsel ve sosyal çalışmalar düzenliyoruz.

Siz de bize katılın ve ailemizin bir parçası olun.